Olejek z Paczuli

100% naturalny olejek eteryczny z paczuli

72,00 zł
24h
poj.
W magazynie
Numer referencyjny:
NOE023.05
Opis

Idealny do medytacji!

Emocje

Olejek z Paczuli działa antydepresyjnie, łagodzi stres i lęk. Powszechnie używany podczas praktyki jogi, czy relaksacji.

Ciało

Jako antyseptyk pomaga przy grypie. Działa przeciwgorączkowo i przeciwgrzybiczo.

Olejek z Paczuli jest bardzo często rekomendowany podczas diety ze względu na swoje właściwości skutecznie hamujące apetyt! Dodatkowo pomaga pozbyć się nadmiaru płynów z organizmu i wspiera likwidację cellulitu. Uwielbiany przez kobiety nie tylko jako broń w walce z kilogramami, ale też dzięki zdolnościom regeneracji skóry: likwiduje obwisłość ciała powstającą po szybkim odchudzaniu!

Paczula ma szerokie zastosowanie w kosmetologii, poprawia wygląd skóry, przywraca jej balans tłuszczowy, zmniejsza widoczność porów, spłyca zmarszczki. Wspomaga gojenie i zapobiega bliznom. Sprawdza się również przy walce z łupieżem, poprawia kondycję włosów. Olejek z Paczuli zapobiega nadmiernemu poceniu, ma zdolność neutralizacji zapachu potu, oczyszcza i pielęgnuje.

Latem zabezpiecza nas przed natrętnymi komarami i pozostałymi insektami, dlatego Olejek z Paczuli warto zakraplać do swojej biżuterii zapachowej.

Mieszanki: Doskonale łączy się z grejpfrutem, co daje niezwykle skuteczną walkę z nadwagą i cellulitem! Wspaniale komponuje się z olejkami cytrusowymi, kwiatowymi, kadzidłowcem i ylang-ylang.

Ciekawostka

Olejek z Paczuli jest składnikiem wielu perfum. W naszyjniku, kolczykach lub bransoletce będziesz czuć się wyjątkowo atrakcyjnie przy każdym ruchu ciała. Wzbudzisz zainteresowanie osób spotkanych tego dnia, bo jest to doskonały afrodyzjak.

Sprawdź również:

- naszą mieszankę ONA - kompozycję stworzoną z czystych, najwyższej jakości, certyfikowanych olejków eterycznych: paczula, kadzidłowiec, trawa cytrynowaylang-ylang, szałwia muszkatołowa.

Sposoby użycia
Bezpieczeństwo użycia
Szczegóły produktu
NOE023.05

Opis

INCI
Pogostemon cablin oil
Nazwa botaniczna
Pogostemon cablin
Kraj pochodzenia
Indonezja
Zapach
słodko-balsamiczny, bogaty, egzotyczny, sensualny
Kolor
bardzo ciemny, prawie czarny
Część rośliny
liście
Metoda otrzymywania
destylacja parą wodną

Specyficzne kody

ean13
5903424670239
Opinie
Brak opinii

Dodaj opinie

  • Quality:
Opisz produktów używając prostych i krótkich słów.
Powiązane produkty
Brak pozycji

Menu

Settings

Click for more products.
No produts were found.

Podziel się